Història de MERA CUINES

Historia de MERA CUINES

L'any 1992, Don Isidro Mera i Gabriel Mera, pare i fill, i amb una dilatada experiència com a instal·ladors de mobiliari de cuina, decideixen ajuntar la seva esperiencia professional i iniciar una nova etapa com a fabricants de mobiliari de cuina i bany formant MERA CUINES S.L..

El primer taller estava situat en la C. Ca Solanes nº 53 de Sant Just Desvern, 08960, des d'on es comença a dissenyar i fabricar els primers mobles de de cuina. A poc a poc la union va ser donant els seus fruits i sobre la base de la demanda de treball es decideix donar un altre pas més, i el 29/02/2000 es costituye una societat limitada amb el nom de MOBILIARI DE CUINA MERA, S.L. Això comporta a la renovacion de maquinària i contratacion de nou personal.

Al juliol de l'any 2002 Do Isidro Mera es jubila, quedant el Sr. Gabiel Mera com unico responsable de l'empresa.

A força de treball diari, esforç constant i amb una gran serietat, MERA CUINES, S.L. ha anat creixent, donant passos curts però ferms. Tambien gràcies a la fidelitat de tots els seus clients: Distribuïdors de botigas, decoradors, Arquitectes, Industrials...

Gràcies a això, una de les ultimes apostes ha estat, al gener del 2016 i amb la idea de fer un pas mes en el creixement de l'empresa, canviar les seves instal·lacions a una altra ubicacion C. Av. Mare de Deu de Monserrat Nau nº49-A de Sant Joan Despi, 08970, a una nau industrial més gran, amb mes capacitat de fabricacion de mobiliari i perquè amb la mateixa filosofia donar un millor servei i una millor qualitat d'acabat del producte, en la qual es disposa de zona de fabricacion, oficines i exposicio de cuina.

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...