Història de MERA CUINES

Historia de MERA CUINES

L'any 1992, Don Isidro Mera i Gabriel Mera, pare i fill, i amb una dilatada experiència com a instal·ladors de mobiliari de cuina, decideixen ajuntar la seva experiència professional i iniciar una nova etapa com a fabricants de mobiliari de cuina i bany, formant MERA CUINES S.L..

El primer taller estava situat en la C. Ca Solanes núm. 53 de Sant Just Desvern, des d'on es van començar a dissenyar i fabricar els primers mobles de cuina. A poc a poc la unió va anar donant els seus fruits i a causa de l'augment en la demanda de treball es va decidir fer un altre pas més, per la qual cosa el 29/02/2000 es va constituir la societat limitada amb el nom de MOBILIARI DE CUINA MERA, S.L. Això va comportar la renovació de maquinària i contractació de nou personal.

Aproximadament dos anys després de la fundació de la societat, concretament al juliol de l'any 2002, Don Isidro Mera es va jubilar, quedant el Sr. Gabriel Mera com a únic responsable de l'empresa.

A base de treball diari, esforç, ambició i una gran professionalitat, MERA CUINES, S.L. ha anat creixent contínuament, fent passos curts però ferms. Part d'això també es deu a la fidelitat de tots els seus clients: distribuïdors de botigas, decoradors, arquitectes, industrials, particulars, etc.

Ja al gener de 2016, amb la idea de fer un pas més en el creixement de l'empresa, es van traslladar les instal·lacions a una nau industrial més gran i amb major capacitat de fabricació de mobiliari, tot això amb el propòsit de donar un millor servei i una millor qualitat d'acabat del producte. Aquesta queda situada en l'Avinguda de la Mare de Déu de Montserrat, Nau núm. 49-A (Sant Joan Despí) i disposa de zona de fabricació, oficines i exposició de cuines.

 

 
acolor.es - Diseño de paginas webbuscaprat.com - Guia comercial de el prat
aColorBuscaprat
... ...